Zonne-energie
voor thuis

Met een investering in zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. En terwijl de energieprijzen gestaag doorstijgen, betaal jij niets extra voor de stroom die je zelf opwekt.

Zo bespaar je honderden euro’s per maand, dat voelt natuurlijk fijn. Al meer dan 2 miljoen Nederlanders maakten de keuze, en zo zorgen we samen voor een duurzamere toekomst. 

Doe je mee?

Nederland duurzaam

Je krijgt direct energie van de zon, veilig en betrouwbaar

Betrouwbaar, en vooral ook begrijpelijk

Bij ons mag je rekenen op een begrijpelijk en betrouwbaar advies. We leggen alles uit, totdat jij precies snapt hoe het werkt. En ook voor de installatie mat je rekenen op kwaliteit, we werken namelijk enkel met onze eigen teams van gecertificeerde monteurs.

Subsidie zonne-energie voor particulieren

Veel gemeenten hebben een lokale subsidie of financieringsmogelijkheden voor zonnepanelen. Voorheen was er ook een landelijke subsidie maar deze is in 2013 gestopt. Of je voor jouw woning in aanmerking komt voor subsidie ligt aan de regels die gelden in jouw gemeente, en dat verschilt per gemeente. Natuurlijk krijgen we deze vraag voor ieder project dat we doen, en hebben we een expert in huis die precies van de hoed en de rand weet. Daarnaast kan hij je ook helpen met het aanvragen van de subsidie, zodat dit proces soepel verloopt en geen project op zich wordt.

Echte aandacht voor jouw project

Als je als particulier gebruik wil gaan maken van zonne-energie, bijvoorbeeld met zonnepanelen of een laadpaal op zonnepanelen of een (hybride) warmtepomp, dan is het belangrijk dat er met aandacht gekeken wordt naar jouw specifieke situatie. Hoe staat de zon, zijn er bomen, antennes of andere ‘schaduwen’, hoeveel gewicht kan jouw dak dragen en hoe zorgen we voor een veilige aansluiting op jouw huidige elektrische installatie. Want voor iedere zonne-installatie geldt, als er ergens een kink in de kabel zit (letterlijk of figuurlijk) dan haal je er niet het maximale uit. Onze experts zorgen ervoor dat jouw installatie het maximale opbrengt én stellen veiligheid voorop.

Geen gedoe

De kwaliteit van een erkend installateur

Easyduurzaam is erkend installateur

En dat betekent dat je jouw installatie met een gerust hart aan ons over kunt laten. We geven een goed advies en zorgen voor een degelijke en betrouwbare installatie. Wij zijn geregistreerd solar specialist zonne-energie particulieren via InstallQ, een Nederlands keurmerk voor installateurs in de elektrotechniek.

Gratis adviesgesprek zonne-energie

Zoals gezegd is ieder project uniek, maar als we je adres weten,
wat je geschatte jaarverbruik is tot op heden en wat ongeveer je wensen zijn,
dan kunnen we je een goed advies geven.