Zon voor bedrijven

Duurzaam ondernemen met de kracht van de zon.

Als je als bedrijf het stempel duurzaam wil verdienen, of graag wil besparen op de energiekosten. Dan heeft het zeker nut om te verkennen wat zonne-energie voor jullie kan betekenen.

Duurzame toekomst!

Duurzaam ondernemen
met de kracht
van de zon.

Duurzame energie voor je bedrijf, dat start met een analyse van je businesscase

Je wil dat je zonnestroominstallatie zoveel mogelijk rendement haalt. Of duurzaamheid of je portemonnee daar de reden van is, dat willen we graag van je weten. En nog meer. Want jouw businesscase is bepalend voor de beste oplossing, de maximale ruimte die je beschikbaar hebt is daarbij niet leidend. Een degelijk advies met een stevige onderbouwing vormt de basis van een slimme investering in zonnepanelen. Dus dat is waar we starten.

Subsidie of financiering zakelijke zonnestroominstallaties

Ook dit jaar is het mogelijk om subsidie te krijgen voor zakelijke zonnepanelen en duurzame energie, en ook financiering is vaak een optie. Omdat dit natuurlijk voor ieder project dat we doen speelt, hebben we een expert in huis. Hij helpt jou graag met het aanvragen van de subsidie of financiering, zodat het proces soepel verloopt en dit geen project op zich wordt. Je hebt immers al genoeg te doen.

Enkele voorbeelden van de subsidies zijn SDE++, KIA, EIA, ISDE en SEEH.

Betrouwbaar én begrijpelijk

Zoals jij als ondernemer begrijpt is het voor ons van groot belang om bij te zijn en te blijven als het gaat over zonne-energie. Ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag, en we willen onze klanten een echt goed advies geven over welke oplossingen wel of niet van toegevoegde waarde voor je kunnen zijn. En dat is ook waar we plezier in hebben. We pluizen het tot in de puntjes uit, en delen onze kennis met je. Net zo lang tot je exact weet hoe het werkt. En ook voor de installatie mag je rekenen op kwaliteit, we werken namelijk enkel met onze eigen teams van gecertificeerde monteurs. Wij zorgen voor jouw duurzame toekomst.

Easyduurzaam is erkend installateur

En dat betekent dat je jouw installatie met een gerust hart aan ons over kunt laten. We geven een goed advies en zorgen voor een degelijke en betrouwbare installatie. Omdat verzekeraars steeds vaker vragen om een Scope 12 inspectie van je zonnestroominstallatie, zijn we hiervoor gecertificeerd als inspecteur. Daarnaast zijn we geregistreerd solar specialist via InstallQ, een Nederlands keurmerk voor installateurs in de elektrotechniek.

En we gaan verder dan de installatie

Want juist daarna wil je weten of je systeem naar verwachting presteert, op welke momenten er onderhoud nodig is, en hoe je presteert ten opzichte van de benchmark. Hiervoor ontwikkelden wij Smart Solar, een realtime dashboard waarmee je direct de voor jou relevante informatie kunt halen. Een systeem dat jou aangeeft wanneer het tijd is voor onderhoud (en je dus ook daarop kunt besparen), waaruit je kunt lezen hoe je vordert met het terugverdienen van je investering en ziet hoeveel zon je binnenhaalt. Je kunt hier meer lezen over dit systeem.

Up-to-date advies

Het is voor ons key om bij te zijn en te blijven, zodat we je kunnen adviseren over wat voor jouw bedrijf wel of niet van toegevoegde waarde is. Want nieuwe zonne-energie systemen zijn aan de orde van de dag. Je mag bij ons dus rekenen op een begrijpelijk en betrouwbaar advies. Als adviseurs leggen we alles uit, totdat jij precies snapt hoe het werkt. En ook voor de installatie mag je rekenen op kwaliteit, we werken namelijk enkel met onze eigen teams, van gecertificeerde monteurs.

Gratis adviesgesprek?

Zoals gezegd is ieder project uniek, we komen graag bij je op bezoek. Zodat we de situatie direct kunnen duiden, je de juiste vragen kunnen stellen en een goed plan kunnen aanbieden voor jouw investering. Ter voorbereiding op dit gesprek kun je onderstaand formulier alvast invullen, dan zullen wij contact met je opnemen.