Samen naar een groenere wereld

Hoe kunnen wij helpen?

Easyduurzaam is de specialist op het gebied van zonnepanelen! Wij adviseren, ontwerpen, realiseren, beheren, inspecteren, investeren, structureren en garanderen de hoogste kwaliteit. Dit doen wij voor zowel zonnedaken als zonnevelden.

Of het nu om een project van 10 zonnepanelen of duizenden zonnepanelen gaat, ieder project is maatwerk en wordt opgeleverd met de beste kwaliteit en hoogste mate van veiligheid. 

Easyduurzaam is dan ook een gecertificeerd ontwikkelaar en installateur van zonnepanelen. Wij werken uitsluitend met onze eigen teams. Alle installaties worden gerealiseerd door gecertificeerde elektromonteurs

Investeer

Zelf investeren in zonnepanelen

Investeer zelf in zonnepanelen en geniet van een maximaal rendement. Wij ontzorgen en verzekeren dat u alle fiscale voordelen krijgt die mogelijk zijn!

Verhuur

Verhuur uw dak of grond per m2

Wij huren uw dak of grondpositie zodat u zonder te investeren een maximaal rendement haalt op uw vastgoed of grond. 

 

Inspectie

Ben zeker van kwaliteit

Inspectie en onderhoud zijn cruciaal om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen. Maak nu gebruik van onze exclusieve monitoringstool!

samen voor een maximaal rendement

Elk project is anders. Wij geven advies op maat

Of u nu zelf wil investeren in zonnepanelen, of uw dak of grondpositie ter beschikking wil stellen, Easyduurzaam heeft de oplossing!

Communicatie is alles

Volledige ontzorging

Wat doen wij anders

Easyduurzaam zorgt voor de optimale businesscase bij elk project. De klantwens staat hierbij centraal. Dit betekent dat wij niet simpelweg het maximale aantal zonnepanelen op uw dak op grondpositie adviseren. Wij werken een gedegen businesscase uit om te beoordelen wat het maximale rendement oplevert voor uw situatie.

 

Particulier

Wij regelen voor u de belastingteruggaaf en de aanmeldingen bij de benodigde instanties. U hoeft niets te doen!

Ondernemer

Wij adviseren en begeleiden in de aanvraag van subsidies en fiscale voordelen. Wij zorgen ervoor dat u geen enkel voordeel mist. Denk hierbij o.a. aan SDE++, KIA, EIA, ISDE, SEEH en nog vele andere.

Sportvereniging of VvE

Samen met het bestuur overleggen wij de verschillende opties. Of het nu gaat om de te behalen fiscale voordelen of de verschillende financieringsopties. Wij maken voor elk project de juiste businesscase.

Bekijk een paar van onze projecten

Centrum voor verduurzamen

Het Centrum voor verduurzamen in Veldhoven wilde haar zonnepark uitbreiden. Hiervoor hebben wij de SDE+ subsidie aangevraagd, de businesscase opgesteld, de financiële administratie ingericht, en het project gerealiseerd. Onze aanpak stopt niet bij de realisatie. Wij verzorgen ook de monitoring en beoordelen of de installatie conform de verwachting presteert. Met de fiscale en financiële expertise in huis blijven wij daarnaast betrokken bij de cijfermatige exploitatie.

Asendia Benelux b.v.

Een mooi voorbeeld van een gedegen advies waarbij het belang van de klant voorop staat: voor een optimale businesscase waarbij genoeg duurzame stroom wordt opgewekt voor de eigen energiebehoefte, hoeft niet het hele dak benut te worden. Wij hebben voor Asendia zowel de juridische en fiscale begeleiding, als de uitvoering van dit mooie zonnepaneel project verzorgd.