Inzicht in energie

Realtime inzicht in jouw investering, 
zo haal je het meeste uit de zon.

Over jouw installatie wil je een paar dingen weten. Je wilt inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen, je wilt weten wanneer er iets niet goed gaat én je wilt weten wanneer onderhoud nodig is.

Zo haal je het meeste uit de zon...

EasyZon geeft je de informatie
die je nodig hebt, om je
zonne-energie gebruik te optimaliseren.

Het EasyZon dashboard geeft inzicht

Relevante data binnenhalen van je installatie is tegenwoordig vrijwel overal goed geregeld. Maar als er niets gebeurt met die data, of je niet weet waar je specifiek op moet letten. Als je de alarmbellen niet herkend, dan heb je hier eigenlijk niet zoveel aan. Want waar kijk je naar?

Daarom hebben wij EasyZon ontwikkeld, een slim dashboard dat voorziet van informatie én een seintje geeft als je in actie moet komen.

 • Real time inzicht in productie en verbruik
  Op ieder moment zie je precies hoeveel energie je produceert, verbruikt en terug levert.
 • Inzicht in het energie-profiel van jouw bedrijf
  Analyseer hoeveel energie je produceert en gebruikt in een geselecteerde tijdsperiode. Krijg inzicht in jouw profiel ten opzichte van een benchmark. Sturingsinformatie waar je in de operatie slim gebruik van kan maken.
 • Inzicht in het terugverdienen van je investering
  Hoe ver ben je? Lig je op koers of moet er bijgestuurd worden?
 • Een melding als er onderhoud of schoonmaak nodig is
  Voor ieder zonnepanelen systeem geldt, als er ergens een kink in de kabel zit (letterlijk of figuurlijk) dan heeft het hele systeem daar last van. Het heeft aanzienlijk impact op je terugverdiensten. Vaak worden systemen dan ook preventief schoongemaakt en gecontroleerd. Maar.. is dat eigenlijk wel nodig?
  Nee is het antwoord. Met EasyZon maak je nooit meer overbodige kosten voor onderhoud en schoonmaak. Het systeem geeft aan wanneer je in actie moet komen en wat je moet doen.
 • Meten is weten
  EasyZon bestaat uit monitoring en assetmanagement en vervangt iedere (overbodige) handeling op het gebied van administratie, monitoring, service, onderhoud en visuele inspectie.
  Geen traditioneel onderhoudscontract of monitoringscontract, maar een dashboard met als basisgedachte ‘meten is weten’.
Energie dashboard, informatie en inzicht | Easyduurzaam

Zullen we je een demo geven?

Een zonnig gesprek met slimme inzichten, vrijblijvend natuurlijk. We leggen je alles helder uit én geven je een betrouwbaar advies. Specifiek voor jouw bedrijfssituatie.