Onze visie

Transparant in energie

Wij begrijpen dat de wereld van energie onduidelijk kan zijn. Wij brengen transparantie in deze wereld. Duidelijkheid over prijzen, contracten, spelers in de energiemarkt en natuurlijk de energiebesparingsmogelijkheden.

Wij zijn de onafhankelijke partner op het gebied van energieadvies. Wij gaan op zoek naar de beste resultaten voor onze klanten. 

Weet wat je kan verwachten

Strategisch energie inkopen

Energiemarkt

De energiemarkt is een grillige markt waarbij het lastig is te voorspellen wat de toekomst ons brengt. Met een gedegen strategie wordt energie inkoop geen gokken meer, maar weet u wat u kan verwachten. Samen komen we er achter wat de invloed is van de energie op uw bedrijf en nemen we deze zorg uit handen!

Werk met data

Bedrijven hebben extreem veel data wat betreft het energie gebruik. Ons doel: deze data gebruiken in uw voordeel! Wij maken met de data van onze klanten duidelijke, maatwerk, dashboards om in één oogopslag quick wins te zien en verbruikspatronen te ontdekken. 

Door te werken met data kunnen strategische beslissingen op het gebied van verduurzaming beter onderbouwd worden. Denkt u aan LED of duurzame warmte opwekking? Dan kan er meteen gesimuleerd worden wat voor een effect deze investering heeft op uw bedrijf.  

Bel ons op:

085-0487315

Of e-mail naar:

info@easyduurzaam.nl

Zorg dat u niet onnodig te veel betaald

Easyduurzaam neemt uw energiezaken uit handen en zorgt er voor dat u nooit teveel betaalt

Andere energiezaken

Extra services

Naast energiemanagement en inkoop bieden wij nog meer services aan het op het gebied van energie. Wij bieden het totale plaatje zodat niets wordt gemist en onze experts op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. 

ISO50001 - Vrijstelling van de EED Energie-audit
100%
Erkende maatregelen lijst
100%
Informatieplicht
100%
EED audits
100%

Zorg ervoor dat u geen boetes krijgt. Met Easyduurzaam bent u op de hoogte van alle verplichtingen die voor u en uw bedrijf gelden. Wij kunnen al deze plichten uit handen nemen zodat u en uw werknemers zich kunnen focussen op uw core business.